duminică, 10 aprilie 2016

Initiere in catarare

Cursurile de inițiere în escaladă se organizează pe toată durata anului, în zone de cățărare din România și Bulgaria, în funcție de vreme.
Cursurile se efectuează numai la stâncă, numai în week-end (o zi sau două zile) și în funcție de vreme.
Cursurile de inițiere se axează pe următoarele aspecte: folosirea echipamentului de cățărare; insusirea tehnicilor de baza in catarare (cum să folosiți picioarele și brațele; pozitionarea corpului); catarare cap de coarda; cum sa va incalziti; cum sa va asigurati partenerul; care sunt riscurile pe care le implica practicarea escaladei si cum le puteti evita.
Pretul cursului se rezumă la transportul până la zona de cățărare. Pretul cursului nu cuprinde cheltuielile cu masa, pe care si-o va asigura fiecare participant, iar cazarea este gratuita, pentru ca se va dormi in corturi in apropierea zonelor de catarare (în măsura în care se va merge la două zile).
Persoanele interesate pot contacta pentru detalii climb666@yahoo.comhttps://www.facebook.com/groups/initierecatarare/  sau la 0744.480.135.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ma intereseaza ideea. O sa sun astazi pentru detalii.

B Silviu Catalin spunea...

OK, cu mentiunea ca week-end-ul asta nu sunt disponibil (mai am de amenajat niste trasee la o faleza de catarare). Asa ca, incepand cu week-end-ul viitor.